Finance

Hezký a elegantní dům za méně než milion

Kde jinde byste takové bydlení sehnali? Mít vlastní domeček někde na pozemku za takto nízkou cenu je něco úžasného. Každá stavba domu stojí spoustu peněz, hodně sil a úsilí. Díky mobilním domům můžete mít vše bez práce a v podstatě bez starostí. Nemusíte nic složitě zařizovat, vyřizovat ani čekat dlouhé měsíce a roky, než dům postavíte.žena vzhůru nohama, leží na kožešině a má v ruce malého chlupatého bílého pejska

  • Můžete si vybrat ze skladových zásob, takže jsou obydlí již připravená k nastěhování.
  • Další z možností je nechat si objekt postavit zcela nový dokonce s přihlédnutím na některé z Vašich potřeb a požadavků.

Vlastní útulné obydlí

Lavaro house G Top – mobilní domy, je typ obydlí, ve kterém můžete bydlet po celý rok. Jedná se tedy o celoroční typ objektu. 12 měsíců v roce si můžete užívat své vlastní bydlení, ve vlastním domě. Samozřejmě s přihlédnutím na nízké náklady. To zajistí kvalitní zateplení a speciální úprava, kterou používáme.

  1. Velikost a vlastnosti

Velikost objektu je 10 metrů na 3,5 metru. To znamená, že obytná plocha činí 35 metrů čtverečních. Maličký leč velice útulný a skromný objekt. Obydlí je úplně nové zatím nepoužívané. K vyzvednutí je připraveno ihned. Dopravu kompletně zajistíme naší profesionální a spolehlivou přepravou. žena s dlouhými blonďatými vlasy sedí na kameni v přírodě, čte si knihu

  1. Co v objektu najdete?

V celém objektu se nachází dva pokoje a kuchyň s obývacím prostorem. Je tedy vhodné pro méně početnou rodinu, pro jednoho nebo spíše dva lidi případně s jedním dítětem. Jeden z pokojů je vybaven menší moderní a elegantní kuchyňkou. Najdete zde troubu, sklokeramickou desku a dostatek úložného prostoru pro vybavení kuchyně. Kuchyň navazuje na obývací prostor s rohovou sedací soupravou a skříňkami. Podlaha s dekorem dřeva překvapí svým praktickým udržováním. Koupelna je vybavena sprchovým koutem, umyvadlem a wc. Další je pokoj s jednou postelí a stolem a poslední pokoj s manželskou postelí a skříní. V této domácnosti můžete mít čisto a útulno. Chodba je dostatečně dlouhá, aby si nikdo nepřekážel. Pokoje jsou navíc odděleny od obytné části koupelnou a záchodem.